Yrittäjät haluavat nostaa Suomen taantumasta ja työllistää. Yrittäjät eivät tarvitse katettua pöytää. He tarvitsevat vain tukevan pöydän ― olot, joissa yritykset voivat menestyä.

Maa tarvitsee entistä enemmän yrittäjiä ja yrittäjyyttä. Nyt tarvitaan tekoja. Loppuvuodesta 2014 käynnissä ollut Yrittäjän ääni -kampanja välittää sinun ehdotuksesi päättäjille.

Yrittäjä, anna äänesi kuulua!

» Lue kooste yrittäjien vastauksista:
Mitä eduskunnan pitäisi tehdä, jotta yritykset menestyisivät?

Mitä eduskunnan pitäisi tehdä, jotta yritykset menestyisivät? Merkkejä jäljellä: 500
Mikä on mielestäsi tärkein tavoite? *
Lue lisää »
Lue lisää »
Lue lisää »
Lue lisää »
Lue lisää »
* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia
Kenelle kansanedustajalle haluat viestisi erityisesti suunnata?
Suomessa on 283 000 yritystä. Ne työllistävät 1,3 miljoonaa ihmistä ja tuottavat veroja, joilla maksetaan palveluita kaikille. Yrityksistä 98,9 prosenttia on alle 50 hengen yrityksiä.
Vastuu suomalaisten työllistämisestä on siirtynyt yhä pienempiin yrityksiin. Vuosina 2001―2012 yli 250 hengen suuryritykset palkkasivat 7 164 henkeä. Pk-yritykset loivat työpaikkoja yli 100 000 hengelle.
Hyväksyn, että lähettämällä tämän lomakkeen annan Suomen Yrittäjille luvan käyttää tietojani sekä kommenttejani Suomen Yrittäjien eduskuntavaalit 2015 -materiaaleissa.
Etunimi  *
Sukunimi  *
Yritys  *
Paikkakunta
* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Lomaketta lähetetään...

Kiitos mielipiteistäsi!

Suomen Yrittäjät on toimittanut jo satoja yrittäjien mielipiteitä eduskuntaryhmien puheenjohtajille ja nimetyille kansanedustajille.

Mielipiteitä kerätään kevääseen 2015 asti ja ne toimitetaan kansanedustajille ennen eduskuntavaaleja. Vaalit pidetään 19.4.2015.